Ergens in het verre Solarland woont Isméne bij haar muzikale
"Boom van Verlangen".      
Ze vertelt of zingt je toe             dit met veel  liefde.... 
 
Isméne kijkt en vliegt als kunstenaresse over alles en iedereen heen tijdes haar Dream Escapes. Op die momenten hoort ze de verlangens van de mensen tijdens hun wandelingen door het leven. Ze ziet iedere dag mensen bij haar Boom van Verlangen. Ze komen daar in stilte of  soms met luide stem hun verlangens uitten. Maar ook ziet ze deze lieve mensen huilen, lachen en op zoveel andere manieren emotioneel de uitdagingen trotseren. In vertrouwen vertellen haar bezoekers dat ze bezig zijn hun nestjes te bouwen van liefde en zorg(en) in regen en zonnedagen.  Dit inspireert Isméne mede tot het maken van Muziekjes, Kiekjes en het schrijven van Gedigies en zodoende gaat ze met haar magische veer aan de slag voor deze aardse zielen die niet meer weten dat hun leven een wonderlijk verhaal is .... 

 

It’s not the End is only the Beginning

.

 

7 is een magisch getal en op Solar kan je bij de "Boom van Verlangen"  uit een van de 7 Kleurtjes kiezen, of een van de 7 Liedjes of een van de 7 gedigies die alles te maken hebben met onze verlangens in het leven.  Vanuit jouw keuze zal Isméne je verassen en je laten horen wat je eigen hartje in stilte vertelt.

 

Isméne en haar

Boom van Verlangen op Solar

Isméne schrijft graag gedichtjes en korte verhalen deze wil ze graag met jullie delen maar ook is ze erg benieuwd naar jouw verlangens en verhalen. Je mag dus jouw verlangen vertellen aan de Boom in stilte of misschien heel luid dat heel Solarland je kan horen!!!! 

    7 Gedigies

7 verschillende liedjes vertellen iets over liefde, geluk, verdriet, eenzaamheid, vrolijkheid, onmacht, verwondering en zoveel meer! Jij mag kiezen wat bij jou past en wie weet zingt Isméne dan speciaal voor jou het liedje van je hart.....of misschien is het een verassing en kende je het liedje nog niet maar zal je het nooit meer vergeten.

 7 Muziekjes

Beken je eigen kleur en maak een kiekje van jezelf voor Boom van Verlangen en plaats deze op onze FB pagina of stuur hem op samne met je verlangen via de mail.  Isméne ziet erg graag deze lieve Aardse Zielen die eigenlijk allemaal zelf de schrijver en bedenker zijn van hun prachtige films, theaterstukken of boeken.  

 

De kleur die je kiest geeft je gevoel en hartsverlangen aan en het Kiekje vertelt het verhaal van dat moment. 

7 Kiekjes & Kleurtjes

Isméne Elbers

Roosendaal

Info@issyproductions.com
Tel:0031-683192985

www.ismene.biz 

IssyProductions
Issy's Vogelhuisje

Issy's Vogelhuisje

Solar weekend Festival 
Theater Area 1

Tel:0031-683192985
www.ismene.biz
Kantoortjes van Issy

Welkom

bij

Boom

van Verlangen

Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Pinterest Classic
  • SoundCloud App Icon

WWW>

Je verlangen is aangekomen